1a FIRA DE CERVESES ARTESANALS A VILAVENUT

El passat diumenge 13 de setembre, els joves de Vilavenut van organitzar el Birravenut, una fira artesanal de cervesa, que des d’un bon començament es va convertir en una gran festa, ja que des de les 12 del migdia fins a les 11 del vespre, allò va ser un constant anar i venir de gent, on hi havia famílies amb nens, gent jove i gent més gran. Bona música durant tot el dia, màgia a la tarda i mes cap al tard van gaudir d’un concert de Swing amb unes quantes parelles ballant Lindy Hop al so de la música dels anys quaranta. Tot junt donava un aire tan agradable que es feia difícil marxar i la festa va durar fins ben entrada la nit. Això si, durant tot el dia vam prendre un bon assortit de cerveses combinant-les amb les millors tapes fredes i calentes.
Realment va estar molt i molt bé, fins i tot hi havia un amfitrió, el personatge dels cartells que en aquesta ocasió va canviar l’acordió per una gerra de cervesa.
Moltes gràcies a tot el jovent que amb el vostre esforç, implicació i bon fer heu sabut arrossegar als vostres amics i a tanta i tanta gent que van omplir el nostre poble tot festejant el final de l’estiu.

birravenut 3 birravenut1 birravenut2