3a Caminada del Cicle de Caminades de Tardor a Palol

Des del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, ens fan arribar la informació corresponent a la propera Caminada del Circuit de Caminades Saludables, un seguit de caminades que es divideixen entre el cicle de caminades de tardor i el cicle de caminades de primavera i cadascuna d’elles gira entorn una temàtica determinada i que van adreçades a nens, joves, adults, famílies i gent gran.

 

La 3a caminada del cicle de tardor que aquí us presentem, serà el dia proper dissabte 15 d’octubre al municipi de Palol de Revardit, i es basarà en una  “Iniciació a la Marxa Nòrdica“, descobrint l’entorn del municipi i alhora aprenent els múltiples avantatges que aquesta disciplina ens aporta en la nostra salut.

 

Des de l’organització, es cediran bastons de marxa nòrdica a totes aquelles persones que passin per la taula d’inscripció i no en disposin.

 

Tal com s’indica al fulletó, la caminada s’iniciarà a les 10.00h al castell medieval de Palol de Revardit (es recomana assistir 30′ abans) i finalitzarà a les 12.00h al mateix punt d’inici. Un cop finalitzada la caminada, l’Ajuntament de Palol de Revardit obrirà les instal·lacions del Castell Medieval per tal que tothom que ho desitgi hi pugui fer una visita autoguiada.

 

Esperem trobar-vos aquest dissabte i que en feu el màxim de difusió possible.