Arribada del Reis

reis1pUn any més els reis d’orient han arribat a Vilavenut i Fontcoberta.

Des de fa una colla d’anys el recorregut segueix un mateix format, però sempre s’intenta sorprendre amb alguna nova incorporació. Aquest any, ens han acompanyat la banda dels BUFANT FORT STREET BAND que ja vam descobrir en el Birravenut. Encapçalaven la cavalcada fent música i engrescant a tot el personal. Van arribar a Vilavenut on, primer l’Alcalde i després els reis mags, van fer el seu discurs carregat de bons auguris, per aquest any que tot just comença, dedicat a tots els nens que amb els ulls ben oberts i el nas vermell pel fred, els miraven embadalits.

Els músics seguien tocant mentre els nens donaven la carta als reis i es feien la foto, altres menjaven xocolata calenta i el fred quasi no es va fer notar.
Mentrestant al pavelló de Fontcoberta, ja estava tot preparat, la xocolata, els trons tots guarnits, per acollir tota la mainada que contents i plens de il·lusió feien cua per donar la carta als reis.
Des de Can Jan van baixar les carrosses plenes de regals i caramels cap als carrers de Melianta.

Sense vosaltres res de tot això hagués estat possible, moltes gràcies a tothom des dels més grans als més joves que han ajudat que l’arribada dels reis al nostre municipi fos tot un èxit.

Molt bon any a tothom.

reis3p

reis4p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reisfontcoberta5

reisfontcoberta3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reisfontcoberta2

reisfontcoberta1