Concurs de fotografia 2017

La Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Fontcoberta organitza el concurs de fotografia 2017 amb el tema “Petits grans detalls de Fontcoberta“.

 

BASES

 

TEMA: Petits grans detalls de Fontcoberta

Imatges preses dins del municipi de Fontcoberta que mostrin detalls del patrimoni arquitectònic.

Es valorarà, entre altres aspectes, la qualitat, creativitat, execució artística i grau de relació amb la temàtica proposada. El concurs podria quedar desert si el jurat així ho considera oportú Aquest estarà format per membres de la Comissió de Cultura i fotògrafs locals i el seu veredicte serà inapel·lable.

 

CATEGORIES:

A: Absoluta, per a participants de qualsevol edat residents a Catalunya.

B: Local, per a residents al municipi de Fontcoberta.

Cada participant podrà enviar un màxim de 3 fotografies i només podrà optar a un premi.

La participació és gratuïta. Els autors es responsabilitzaran de la propietat i autoria de les fotografies enviades.

 

FORMAT:

Fotografies inèdites, en format JPEG amb la màxima qualitat possible, horitzontal o vertical, color o B/N, sense manipulacions excessives ni fotomuntatges que alterin la realitat, ni amb continguts que puguin ser inadequats o ofensius.

 

PREMIS:

250 € per al guanyador de la categoria A

150 € per al guanyador de la categoria B

 

TRAMESA:

Per correu electrònic a l’adreça ajuntament@fontcoberta.cat, indicant en el text del missatge el nom i cognoms de l’autor, adreça postal, el núm. de telèfon de contacte i la localització de la fotografia presentada. Els veïns de Fontcoberta opten automàticament als dos premis.

 

TERMINIS:

Tramesa de les fotografies: Fins el 21/07/2017 a les 10 h del matí.

Veredicte del jurat i comunicació als guanyadors: el 27/07/2017

Lliurament dels premis: el 30/07/2017

 

FINALITAT:

Les fotografies finalistes s’exposaran a la Sala d’Actes de Can Jan el dia del lliurament de premis i durant la festa major al pavelló. Posteriorment passaran a formar part de l’arxiu documental del municipi de Fontcoberta, que es reserva el dret d’utilitzar-les. En aquest cas sempre s’indicarà el nom de l’autor.

Tanmateix, els participants autoritzen l’Ajuntament de Fontcoberta perquè pugui crear, dins de l’espai web www.fontcoberta.cat un àlbum fotogràfic en el qual es recullin totes les imatges que han participat al concurs de manera que puguin ser accessibles per als seguidors de la pàgina web i plataformes socials.

 

ACCEPTACIÓ DE LES BASES:

La participació en aquest concurs implica, per si mateixa, l’acceptació d’aquestes bases i del criteri de l’Ajuntament de Fontcoberta pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció del guanyador. L’incompliment d’aquestes bases per part dels concursants en comportarà l’exclusió.