Fem Ruta

femruta3pEl dimecres 8 de febrer, els avis i àvies de Fontcoberta van fer d’amfitrions i van acollir durant tota la tarda la gent gran d’Esponellà. Tots plegats eren un colla de quaranta.

Van anar primer a visitar els entorns de Fontcoberta. Es van fer la foto a les escales de la rectoria, i tot seguit vam visitar l’església i en sortir van fer un tomb fins a Can Pujol. L’Alcalde els va donar la benvinguda i va fer una passejada amb tots ells. La Fina Teixidor va fer de guia durant tota la visita, amb anècdotes incloses.

El sol de la tarda era agradable, però feia un vent fred, vam pujar a l’autocar i vam anar al Casal de Fontcoberta, allà teníem preparat la projecció de dos vídeos, un sobre el Municipi i un altre molt especial EL SO DE LES CAMPANES, realitzat l’any 1988 i protagonitzat per dos avis de Fontcoberta, en Narcís Mayoles i en Biel Galseran. Va ser molt interessant i va agradar molt a tots els assistents. Tot seguit van fer un bon berenar, que havien preparat les treballadores de Benestar Social del Consell Comarcal, partícips en tot moment de l’esdeveniment, ja que és una activitat dins el programa Fem Ruta.

Moltíssimes gràcies a tothom, per passar una bona tarda i poder ensenyar les coses boniques de casa nostra i els desitgem que ho puguin fer durant molts anys.

Benestar Social de Fontcoberta

femruta1p

femruta2p