Festa a la Vellesa a Vilavenut

Passen els anys i passen els dies i a mitja primavera arriba, la Festa de la Vellesa de Fontcoberta. Una festa on els protagonistes són la gent gran de casa nostra.
Aquest any la celebració s’ha fet a Vilavenut.
A la una, missa i en acabat un dinar a les escoles velles, on es van omplir de 90 comensals gratament sorpresos pel parament de les taules on cada persona tenia el seu lloc assignat amb el seu nom, el menú de festa i un obsequi molt bonic, fet pels nens de primària de l’Escola Alzina Reclamadora de Fontcoberta, que segur que el guardaran com a record i els farà un bon servei.

Va ser un dia molt especial, el dia de la mare, el dia del treball i a més el dia on el poble agraeix tot l’esforç aquelles persones que per la seva edat avançada hi van ser. Persones que han treballat, han educat als fills i no han fet altra cosa que dedicar temps destinat al progrés de la nostra societat.

Des de l’equip de Govern, donem les gràcies, per haver estat amb nosaltres tots aquests anys i poder-nos emmirallar en la seva experiència i per la labor de present que continueu fet dia a dia.

Podeu veure les imatges fent clic AQUÍ