Fontcoberta ha recaptat 2.069€ per la Marató de TV3

logomarato
El 18 de desembre durant tot el dia, Fontcoberta i la seva gent van participar en la 26a. Edició de la Marató de TV3, que aquest any es centrava en les malalties infeccioses.

 

A 2/4 de 10 del matí vam obrir les portes del Pavelló. El bar en marxa, l’olor de coca d’Esponellà, els cafès que preparaven els avis, van donar el tret de sortida. En dos minuts la música a ritme de Zumba ja feia moure una gran quantitat de dones a les ordres de la Judith Reina i el seu equip de monitors.
Mentrestant, uns feien una caminada pel Pla de Martís, d’altres feien Spinning a l’espai Jove, i d’altres concurs de triples de bàsquet. I en tot moment les guardioles s’omplien de generositat.
Va arribar l’hora de dinar i ho vam fer amb molt de gust 72 comensals.

 

A la tarda, la Coral de Fontcoberta va cantar un repertori de cançons de Nadal, el grup Gira-sols ens van explicar uns acudits i tot seguit les subtileses d’en Lluís i l’Arnau.
Va anar passant la tarda fins arribar l’hora de la xocolata i del Country. I les guardioles seguien omplint-se i es van omplir tant que vam arribar a recollir 2.069€, una gran xifra que segur que ajudarà molt, per aconseguir l’objectiu que tantíssima gent hi està treballant.

 

Gràcies a tots els comerços del municipi que van obsequiar amb lots per a sortejar-los i als que hi van col·laborar d’una manera o altra, als treballadors de l’Ajuntament que van preparar l’entorn perquè estiguéssim confortables, al Casal de la Gent gran i a l’Associació Don@ que com cada any van estar en tot.

 

Molt agraïts per ser un gran poble.

 

L’Equip de Govern