Inauguració i col·loqui “Dones km 0”

Des de Benestar Social de l’Ajuntament de Fontcoberta, us volem convidar a la inauguració i col·loqui ” Dones km 0″ el proper dilluns 6 de març a les 7.30h del vespre al Casal de la Gent Gran de Fontcoberta.
Es tracta d’una exposició itinerant que ha elaborat l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany a partir d’un procés de treball en el qual han participat una vintena de banyolines d’orígens diferents.
S’exposen un recull de pictogrames on podem visualitzar i entendre el que senten i el que pensen les dones que han hagut de deixar el seu país i estan vivint lluny de les seves arrels.
En aquest temps, la mobilitat i la migració no són una excepció. Molts de nosaltres tenim familiars o coneguts que han marxat a un altre país i que experimenten els sentiments i les reflexions que apareixen a l’exposició.

És per això i aprofitant que el dia 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, ens ha semblat oportú començar la setmana amb una activitat que ens toca de ben a prop.
Recordeu, el dilluns 6 de març a les 7.30h del vespre, conversarem sobre l’experiència d’establir-se en un nou país juntament amb dones que han participat en aquest projecte.
Durant el col·loqui hi haurà un pica-pica intercultural.

Desitgem que sigui del vostre interès i que podeu assistir-hi.