LA MARATÓ 2018

IMG_2473

IMG_2488

 

La Marató d’enguany

Com cada any, passat l’estiu ja comencem a pensar en les activitats i celebracions que la tardor i l’hivern fan moure el nostre poble. Una d’elles La Marató, aquest any dedicada al Càncer, una malaltia malauradament molt extensa que ens sensibilitza de manera important. Tot i això el dia a dia, ens acapara i falten estones per quedar, organitzar, fins i tot pensar el que podríem fer per la Marató d’enguany.

Repassem el que es va fer les últimes edicions i fem les trucades pertinents. De moment ja tenim una baixa important, l’activitat de Zumba que omplia el matí de música i color, afluència de gent i gran recaptació, aquest any no es podia realitzar.

Ens falten idees i personal, i des de la regidoria de benestar social enviem un correu a totes les entitats demanant que s’impliquin i els convoquem a una reunió per poder organitzar una bona Marató.

Les coses no són fàcils, però finalment ens trobem, representants del Casal de la gent gran, l’Associació dona, el club de patinatge i la Comissió de festes, i entre tots esbossem el diumenge 16 de desembre, dia de la Marató.

Patinatge, activitats esportives, dinar popular, concert de la Coral, la Quina, la xocolatada i el Country, a tot aquest moviment i afegim la col·laboració en forma de regals que aporten els comerços del nostre municipi i ja tenim un excel·lent còctel perquè aquest dia sigui un èxit.

Realment ho va ser, tot i que es va despertar un dia rúfol, plujós i gris i moltes de les activitats esportives que es van anunciar no es van poder realitzar, però els Clubs de patinatge de Fontcoberta, Serinyà, Cornellà i Banyoles van omplir el pavelló de famílies per gaudir d’una àmplia exhibició de patinadores molt admirable. Un cop acabat, el servei de bar ja estava en dansa i les guardioles generosament es van començar a omplir.

Mentre feien el concurs de triples, altres ja preparaven les taules del dinar, vam ser més de vuitanta i va ser un bon dinar, després d’una llarga sobretaula vam fer la Quina i entremig la Coral Fontcoberta Canta, va actuar.

Era la primera Quina que obriria les festes i es va omplir de participants, els regals eren abundants i podíem apreciar tots els obsequis que generosament els col·laboradors de casa nostra havien donat per a la Marató.

Després amb el Country i la xocolatada es van acabar d’omplir les guardioles i en fer el recompte, ens vam trobar l’agradable sorpresa de 1.554,28 €.

Volem donar les gràcies a les entitats organitzadores, a tots els col·laboradors i a tota la gent de Fontcoberta, per fer possible que un any més la Marató fos tot un èxit.

Moltíssimes gràcies a tothom.