Fontcoberta ha recaptat 2.322,10 € per la Marató de TV3

maratopetitaAquest diumenge 18 de desembre ha sigut el dia de La Marató de TV3 i al pavelló de Fontcoberta s’ha celebrat amb molta energia.
Des de primera hora del matí, més de 200 dones vestides de colors ben vius han omplert tota la pista ballant al ritme de la música, dirigides per la Judith Reina i amb la col·laboració d’una vintena de monitors que han fet vibrar a tot bitxo vivent. Deixant, abans de res, un bon grapat de solidaritat amb les seves aportacions econòmiques.
Mentrestant en els espais dirigits, una dotzena de bicicletes esperaven que les fessin rodar.

Al voltant de les dues, hem preparat les taules per dinar una arrossada, contents de com estava funcionant tot plegat.
Mentre fèiem postres en Lluís i l’Arnau han venut tots els números de la rifa d’una vànova de patchwork feta per l’Associació Don@ i d’un lot de productes Bonpreu que ens ha regalat per aquest fi.
En un tres i no res, ja teníem la Coral de Fontcoberta i tot seguit Les Veus de L’Estany de Banyoles oferint-nos un repertori de cançons de Nadal molt boniques. Finalment, com cada any, un nombrós grup de Country ha ballat molt ben compenetrats. I entremig no ha faltat la xocolata calenta amb coca per acompanyar.

Ara hauria de començar a fer un llistat increïble per agrair a totes les persones que han col.laborat, però la veritat és tanta la gent que ha posat el seu granet de sorra que em sabria molt greu deixar-me algú.
Així que des de l’equip de Govern, us donem les gràcies a tots ja que hem sigut tots els que hem contribuït a un esdeveniment solidari de primera magnitud, on s’ha recollit 2.322,10
 
Moltes gràcies i bones festes!
A reveure, fontcobertins.

Neus Campmany Queralt
Regidora de Benestar Social de Fontcoberta