El triatleta de Fontcoberta Edgar Costabella: 3r al Campionat d’Espanya de triatló

El passat 23 d’octubre es va celebrar a Eivissa el campionat d’Espanya de triatló de llarga distància on es lliuraven medalles per als grups d’edat  i on hi participava el Fontcobertí Edgar Costabella disposat a completar els 4 km de natació, 120 km de ciclisme i 30 km de carrera a peu.

triatleta1Cal dir que Costabella era el participant més jove dels quasi 400 participants que es van inscriure a la prova.

Tot i la seva inexperiència en aquest tipus de curses, va fer una cursa intel·ligent, on mesurar bé les forces era molt important degut a la llargada i duresa dels recorreguts.

Costabella va invertir un temps total de 8 hores 39 minuts i 59 segons per acabar 154è de la general i 3r del grup de joves d’entre 20 i 24 anys.

Va trobar les forces per acabar la prova no només per penjar-se la medalla de bronze del seu grup d’edat sinó per també creuar la línia d’arribada amb la camiseta #EternKuba, en homenatge al seu amic Jakub Chara, mort d’accident el passat mes d’abril.