VOLTA A CATALUNYA

INFORMACIÓ IMPORTANT

El proper dimarts 23 de març, amb motiu de la contrarellotge de LA VOLTA A CATALUNYA, totes les vies principals del municipi estaran tancades des de 2/4 d’1h fins a les 5 de la tarda.

Aquest fet ens afectarà a tots els veïns del municipi de la següent manera:

  • Els veïns de Vilavenut, trobaran la carretera tallada al Pont de Garrumbert. Per anar a Banyoles hauran de passar per les Quatre Soques per agafar la Carretera de Pujals i agafar la variant a Borgonyà per sortir a Canaleta.
  • Els veïns de la Part Vella de Fontcoberta, no podran accedir a la carretera perquè hi transcorre la cursa i no podem oferir cap alternativa.
  • Els veïns de Melianta, la Farrès i Figaroles, podran sortir cap a Banyoles per la carretera de la Bronza i Can Saraia i entrar per Canaleta que l’obriran expressament en aquest horari.
  • Per a la zona industrial, només tindran sortida per Usall i podran accedir a la variant des de la rotonda de Les Coves.
  • Els nens/nenes de l’escola i l’escola bressol que no siguin de Melianta, s’hauran de quedar a dinar a l’escola i a l’acollida (aquesta serà gratuïta) a menys que els puguin recollir passant per Canaleta i la Carretera de la Bronza i Can Saraia (hi posarem indicadors provisionals).
  • Els nois i noies de l’institut que utilitzen el transport escolar arribaran més tard perquè es farà la ruta inversa i es començarà per Crespià, Esponellà per arribar a Melianta i a la rotonda de la Pedrera, on hi haurà personal autoritzat per ajudar-los a creuar la carretera amb seguretat.

Per a qualsevol dubte podeu trucar a l’Ajuntament en horari d’oficina,

Telèfon 972574139 o bé a l’alcalde telèfon 619778905.

Gràcies per la vostre paciència i col·laboració.

Disculpeu les molèsties que aquesta competició us pugui ocasionar.

Cordialment

Ajuntament de Fontcoberta

Plànol clicar aquí

Circuit Banyoles